Πολιτική Απορρήτου

Η πλοήγηση στο patrinesprosfores.gr είναι ελεύθερη για όλους τους χρήστες χωρίς να απαιτείται προηγουμένως δήλωση των προσωπικών δεδομένων τους. Η δήλωση κάποιων προσωπικών στοιχείων (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λ.π.) κρίνεται απαραίτητη μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης θέλει να δημιουργήσει λογαριασμό για να γίνει μέλος της ιστοσελίδας, προκειμένου να μπορεί να δεσμεύσει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι προσφοράς.


Τα προσωπικά αυτά δεδομένα αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στην εξασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και η χρήση τους γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τους παρόντες όρους , την σχετική νομοθεσία (Ν.3471/2006 (ΦΕΚ 133/Α/28.06.2006) για την «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και την τροποποίηση του Ν.2472/1997) , καθώς και τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).


Το patrinesprosfores.gr ζητά μόνο τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται ώστε ο χρήστης να συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας και να απολαύσει τις προσφορές που αναρτώνται σε αυτήν.


Πληροφορίες που συλλέγουμε:


Φόρμα Επικοινωνίας:
Με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία, όπως το όνοματεπώνυμο , η διεύθυνσή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός σταθερού ή/και κινητού τηλεφώνου, επωνυμία οργανισμού, θέση στην εταιρία, διεύθυνση κατοικίας ή έδρας οργανισμού, προκειμένου να αποθηκευτούν και να σας απαντήσουμε στο αίτημα σας.


Εγγραφή Μέλους:
Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία, όπως το όνοματεπώνυμο , η διεύθυνσή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός σταθερού ή/και κινητού τηλεφώνου, επωνυμία οργανισμού, θέση στην εταιρία ή επάγγελμα, διεύθυνση κατοικίας ή έδρας οργανισμού, προκειμένου να αποθηκευτούν και να σας απαντήσουμε στο αίτημα σας.


IP Διευθύνσεις:
Με σκοπό την απόδειξη της συναίνεσης του χρήστη στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, καταγράφεται η IP διεύθυνση της σύνδεσης του στον ιστότοπο, ο χρόνος καθώς και τα στοιχεία για τα οποία έδωσε τη συναίνεσή του. Επίσης το patrιnesprosfores.gr αξιοποιεί την διεύθυνση IP για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων (Google Analytics) και την ασφάλεια της (αποκλεισμό επιθέσεων spam/hackers).


Newsletter:
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στο newsletter της ιστοσελίδας και να λαμβάνει ενημερώσεις (πχ newsletter), νέα ή προσφορές που λαμβάνουν χώρα στον παρόντα δικτυακό τόπο. Θα πρέπει να δηλώσει μόνο τη διεύθυνση email του. Για την αποστολή των newsletters το patrinesprosfores.gr χρησιμοποιεί πλατφόρμα συνεργατών (MailChimp). Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα αποστολής των email έως ότου ο ίδιος επιλέξει να διαγραφεί από την λίστα.


To patrinesprosfores.gr δύναται να διατηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβει κατόπιν σαφούς ενημέρωσης και συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων, για συγκεκριμένο σκοπό, με συγκεκριμένη διάρκεια και με ασφάλεια. Τα Προσωπικά Δεδομένα τηρούνται για όσο καιρό διαρκεί η επικοινωνία με τον χρήστη, και όσο απαιτεί η κείμενη νομοθεσία ή τυχόν συμβατική υποχρέωση, αναλόγως και με τη φύση του θέματος.


Σεβόμενο τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων των χρηστών του, το patrinesprosfores.gr δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο, παρά μόνον και εφόσον αυτό επιβάλλεται από την νομοθεσία τις αρμόδιες αρχές (νόμιμο αίτημα δικαστικών, αστυνομικών ή άλλων διοικητικών αρχών, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις).


Ο χρήστης έχει στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης. Ειδικότερα, ο χρήστης έχει δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά Δεδομένα του, δικαίωμα διόρθωσης ή συμπλήρωσης αυτών, δικαίωμα διαγραφής τους εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός Επεξεργασίας, δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητά τους και δικαίωμα εναντίωσης στην περαιτέρω Επεξεργασία, καθώς και όποιο άλλο δικαίωμα του αναγνωρίζει ο Νόμος. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης της συγκατάθεσής του αναφορικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του. Η ανάκληση γίνεται με απλή δήλωση ηλεκτρονικά με αποστολή email στο info@patrinesprosfores.gr


To patrinesprosfores.gr έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), προς τον οποίο o χρήστης μπορεί να απευθύνεται για άσκηση των δικαιωμάτων του, τον κ. Αναστάση Παπαδόπουλο, Τηλέφωνο: (+30)2610.274103, email: info@patrinesprosfores.gr.

 

Cookies


Το patrinesprosfores.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies με σκοπό τη διευκόλυνση της λειτουργίας των υπηρεσιών του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως η παρούσα να λειτουργούν ομαλά και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες.

Τα Cookies επιτρέπουν τη συλλογή πολλαπλών επιλογών του χρήστη καθώς και την αναγνώριση χρηστών/μελών και διευκολύνουν την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση του περιεχομένου της. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Η σελίδα μας για τη λειτουργία της χρησιμοποιεί τα εξής cookies:

- Αναγκαία cookies για τη λειτουργία της, όπως για την επιλογή κουπονιών , σύνδεση χρήστη και άλλων επιλογών του χρήστη, τα οποία έχουν ισχύ μόνο για την κάθε συνεδρία (session cookies)
- Cookies τα οποία έχουν τεθεί από την υπηρεσία Google Analytics για τη δημιουργία στατιστικών επισκεψιμότητας και κάποια από αυτά είναι μόνιμα, για την αναγνώριση επόμενων επισκέψεων